Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cień wspomnień

Pamiętasz gdy wpatrywaliśmy się w te szczyty na
horyzoncie?
Gdy niebo przestało już płakać
a nam nie przeszkodziło nawet zmoknięte ubranie?
Chciałem
żeby te chwile nigdy nie przeminęły
Pamiętasz gdy droga nam się dłużyła
a czas uciekał niezmiernie szybko?
Tak jest z naszym życiem
kiedy go układamy
Dobre i złe chwile
czasem ciężkie, czasem radosne
czasem jest nam pod górkę
czasem w dół
Jeśli nie zapomnimy naszych wspomnień
Jeśli nie zapomnimy naszych marzeń
Jeśli nie zapomnimy naszych słów
naszych celów
to co popsuliśmy
i naprawili
to co przeżyliśmy
i to co możemy przeżyć
nasza miłość na pewno przetrwa
nawet te złe chwile
Pamiętasz te gwiazdy ?
Jak wieczorem byliśmy w nie wpatrzeni
one nigdy nie zmienią swojego położenia
mogą tylko wygasnąć
Tak może być z nami
zawsze razem
i z latami wygasać
Nie pozwól na zmianę tego co budowaliśmy
Wszystko jest ok
Nie martw się
Wszystkie najgorsze rzeczy już za nami
Teraz będzie juz dobrze
Teraz będzie już tylko lepiej

https://www.youtube.com/watch?v=ZA5MREBmAoM

14 694 wyświetlenia
98 tekstów
5 obserwujących
  • Specyk;)

    4 June 2016, 23:35

    Dziękuję:)

  • 4 June 2016, 23:34

    piękny

  • Emilia Szumiło

    4 June 2016, 23:12

    Witamy po długiej przerwie i zachęcamy do częstego pisania :D