Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zapomnę

Pamiętasz

Gdy księżyc próbował nie zasnąć
My wymykaliśmy się w noc
I biegaliśmy po nieboskłonie
Pozbywając się niemocy

Pamiętasz

Nasz zwariowany śmiech
Zaistniał i wciąż gdzieś tam jest
W przestrzeni wzruszeń i łez
Tych do których trudno się przyznać

15 611 wyświetleń
137 tekstów
21 obserwujących
  • Monika M.

    19 January 2020, 23:16

    I perfect:)