Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamięć

Polna

Polna

Pamiętasz związane w bezsilności ręce.
Ciągnące się płaczu krople.
Szarość,smutek,żal i gniew.
Pętle na szyi ciasną coś w tobie zgasło
Czy znasz jeszcze mój uśmiech?
Czy pamiętasz własną córkę?
Czy ty widzisz gdy deszcz na mnie pada?
Zgasiłeś światło w swoim życiu,nie myślałeś wtedy o swoim dziecku,łatwo ci to przyszło.
Czy ty wiesz,że ona dziś kocha młodego chłopaka ,choć nie pokazałeś jej jak się kobietę kocha.
Czy widzisz każdy jej błąd,chwilę szczęścia.
Każdy mówi ,że jest mądra i piękna.
Lecz ciebie przy niej już nie ma

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
  • Polna

    12 February 2019, 20:33

    Dziękuję

  • 12 February 2019, 20:12

    Smutne, ale bardzo ładne.
    Miłego wieczoru. :)