Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świat Wymarzony

Pamiętasz te...
Wyśnione sny...
Które razem przeżywaliśmy ja i ty
Ten świat spełnionych marzeń wydawał się taki rzeczywisty
Jednak wszystko rozpłyneło się w pył
Znikło jak pojedyńcza na deszczu łza
Pozostały tylko wspomnień zgliszcza
Teraz stoimy sami
Tak bardzo samotni
Zniszczeni przez uczucia
Iskra już wygasła
By rozpalic się na nowo
By przywróci marzenia
Marzenia o świecie wymarzonym

4458 wyświetleń
49 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!