Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętasz...

Pamiętasz...
Tam pod lasem.
Wybudował Tobie domek,
z drzew wieczności...
Czy pamiętasz...
Jak Twój uśmiech...
Stał się wtedy całym jego światem...
Szczęściem, pachniałaś dla Niego...
A Twój uśmiech...
Tak pachnący, przeszywający...
Jak on wtedy zamyślony...
Tobą...
Tobie...
Zniewolony...
I zbierałaś mu jagody...
Te szczególne...
I dawałaś mu jagody...
Szczęścia, zdrowia, pomyślności...
Pamiętasz, na pewno...

/ Dorocie...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
  • Voyage

    5 January 2011, 20:01

    Zaprawdę, piękne są twoje wiersze ;)pozdrawiam

  • Tygrys

    14 July 2010, 21:50

    Dziękuję.

  • awatar

    14 July 2010, 18:23

    Bardzo ładne, - domek z drzew wdzięczności +:)

  • Piłkareczka*

    14 July 2010, 02:57

    No no Tygrysie ;) +

  • motylek96

    13 July 2010, 19:47

    Wszystko co od Tygrysa dla Doroty przepełnione jest miłością:)))

  • Tygrys

    13 July 2010, 18:49

    Dzięki.