Menu
Gildia Pióra na Patronite

Było mineło

Pamiętasz... byłam wtedy
szeptem zamkniętym w ciszy
niedokończonego
jutra

gorzkimi łzami
odchodzącego w niepamięć
wczoraj

a później...

wiatrem i mgłą nieuchwytną
dla żadnych dłoni
kroplą rosy
która do życia o poranku
nie tylko mnie
nadzieją
budziła

Dziś...

jak ten kwiat
w twoich ciepłych dłoniach
każdego dnia
pięknem rozkwitam

bo dzięki tobie jestem
po prostu...
szczęśliwa.

Julka.

dla... P.

54 867 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • Julka 10

    23 October 2012, 19:51

    Dziewczynki baaardzo dziękuję :))

    Yestem Tobie oczywiście też.....

    Radosnego wieczoru....

  • 19 October 2012, 15:02

    Śliczne.
    Pozdrawiam. :)

  • słoneczniki

    19 October 2012, 12:40

    Piękny wiersz...

  • szary

    18 October 2012, 23:12

    Dziękuję :]
    Anielskich snów Julko :]

  • NieBoska

    18 October 2012, 23:11

    bo dzięki tobie jestem
    po prostu...
    szczęśliwa.

    I nic tu dodać ! ;)
    Piękny wiersz Julka, a ty rozkwitasz z każdym wierszem miłością ;)

  • Julka 10

    18 October 2012, 23:09

    Dziękuję za przeczytanie i Wasze opinie...

    Życzę dobrej nocy...Wszystkim :)

  • 18 October 2012, 21:10

    Julko... dzięki temu, że jesteś szczęśliwa...
    każdego dnia pięknem rozkwitasz... w wierszach... takich jak ten :)))

    Cieplutkie pozdrowionka :)))

  • miramija

    18 October 2012, 21:03

    Pięknie tak kwitnąć dla kogoś... śliczny wiersz... pozdrawiam :)

  • szary

    18 October 2012, 21:02

    Aby przemierzać piękną Boża autostradę miłości,
    codziennie ofiarowujmy Siebie, na bramkach Wiary,
    zmierzając do celu Naszej podroży, którym jest niebo...
    Piękne świadectwo miłości, Julko pozdrawiam serdecznie :]

  • 18 October 2012, 20:34

    Piękny...
    Każdemu życzyć takiej "przemiany".

    Pozdrawiam ciepło.