Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Twoim śnie

Pamiętasz byłam dziś w Twoim śnie.
Swoimi myślami przywołałeś mnie.
W skrzydła motyli ubrałeś i złotym pyłem posypałeś.

Tańczyłam w Twoich dłoniach miłości taniec.
A Ty pocałunki mi darowałeś.
Splątani pieszczotami zatrzymaliśmy się na słońcu przystani.

Proszę -mówiłeś nie odchodź jeszcze otwieram dla Ciebie duszę i serce.
Wpatrzona w Twe oczy niebieskie jak niebo.
Odpowiedziałam -Tak pragnę wejść do serca Twego.

I wnikłam w przestrzeń błękitu głęboko poczułam rozkosz od Ciebie płynącą.
Wołałeś -tak bardzo pragnę miłości Twojej.
Zaczaruj mój świat niech popłynę do niej.

Niech stanie się cud i zatrzyma czas.
Nie chcę budzić się ze snu niech wietrzność zamknie nas.
Odpowiedziałam -Kochanie moje budzi się dzień zaraz otworzysz oczy swoje.

A ja złotym pyłkiem sypnę i jak mgiełka zniknę.
A gdy znów zapragniesz spotkać mnie myślami we śnie przywołaj mnie.
I zatańczymy taniec miłości nim roztopimy się w nicości.

Melody Of Heart - YouTube

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    7 March 2012, 11:22

    Dziękuję:))

  • Seneka 18

    7 March 2012, 11:03

    Bardzo zmysłowy utwór...