Menu
Gildia Pióra na Patronite

pamiętam te dni i chwile
gdy umierała miłość
a zapomnienie nabierało sił

teraz zatykam krzyk
w labiryncie nagłych słów
ukrywam płoche myśli

nie potrzebuje nas aby milczeć
gdy cię nie ma
dogadujemy się najbardziej

o tym że wspomnienia
potrafią dziś
tęsknić podobnie

54 954 wyświetlenia
976 tekstów
58 obserwujących
  • Smurf007

    13 August 2016, 12:24

    Cześć :)
    wydaje mi się, że to wymaga pewnych konsultacji :))

    dziękuje za komentarze :)

  • Papużka

    12 August 2016, 08:37

    Jak zniwelujesz powtórzenia będzie super! :)

    Dzień dobry i pa ^^,