Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nikt już nie powie

pamiętam jak dziś razem stygnące dnie
gdy przesiąkałam czułością
odrywając się od spękanego nieba

czasem szepczesz mi podmuchem wiatru
plącząc niezdarnie włosy
wspominając lekkość magii słów
których nie potrafię wyłowić z pragnień

i choć nie wiem czy tam jesteś
musisz wiedzieć że wciąż nie zapomniałam

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    28 March 2018, 14:04

    :)

  • fyrfle

    28 March 2018, 09:17

    Liryka do łez.