Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ławka

Pamiętam to zdjęcie
jedno na mostku
Pamiętam chłód
barierki z metalu
Pamiętam tą pozę
do kwiatu w parku
Pamiętam tą ławkę
tylko naszą
Pamiętam tak wszystkie
chwile ulotne

Lecz pamiętam także,
że nie ma Cię przy mnie.

6323 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!