Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

pamiętam
spojrzenie między uśmiechami
przeszywające
do granic możliwości

pamiętam
poranek pozornie szczęśliwy
i kawę z mlekiem
i ciepłe croissanty

pamiętam
każde słowo wykrzyczane na głos
i szept myśli
mi się przypomina

pamiętam
wrzask oczu zmartwionych
które zostawiłeś
odchodząc

i w tej chwili
pamięć
chyba drzwiami trzasnęła

3276 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Malusia_035

    24 June 2015, 12:08

    zatrzymał mnie na dłużej ...

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    24 June 2015, 10:01

    ciekawy wiersz...zatrzymuje.
    pozdrawiam serdecznie Marto :)

  • mill

    24 June 2015, 09:19

    ...bywa i tak ;)...ładny wiersz....;)

  • Ragilia

    23 June 2015, 20:02

    Również pozdrawiam, Irku, miło, że zatrzymałeś się na chwileczkę:)