Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienia o nim...

Pamiętam jego oczy...
Ciepłe, czekoladowe oczy,
Które mogłyby zajrzeć w głąb każdej duszy...
Pamiętam jego ramiona...
Silny, bezpieczny uścisk,
W którym zawsze mogłam znaleźć schronienie
Jego głos...
Głęboki, zachrypnięty,
Który mogłabym słuchać całą noc...
Pocałunki...
Delikatne, lecz namiętne zarazem,
Wywołujące dreszcze na całym moim ciele...
Jego wiara...
Niezłomna wiara w lepsze jutro,
Którego nie doczekał...

13 074 wyświetlenia
130 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!