Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętam jakby to było wczoraj

Pamiętam jakby to było wczoraj
Byłam taka piękna i młoda
Lubiłam patrzeć w odbicie lustra
Wychodziło selfie stick mojego lica

Pamiętam jakby to było wczoraj
Wokół pachniało majem wszystko
Za miłością tęskniłam samotna
Do twarzy mi było ze ślepą wiarą

Pamiętam jakby to było wczoraj
Ciekawość rozpierała przytomność
Brama łuku na niebie jutra
Marzeń pełna głowa młoda była

Dzisiaj to już inna pora
Już u schyłku jesień życia
Nadal pragnień pełna dusza
Doznać raju chciałaby na ziemi

Dzisiaj to już inna pora
Czasu w latach mało
Serce się błąka w kłębku myśli
Szuka pocieszenia w ułamkach

E M O C J I

92 603 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!