Menu
Gildia Pióra na Patronite

*Stracony Czas*

Pamiętam jakby to było kilka dni temu
Tę kilka chwil błądzac we dwoje bez celu
Sam już niewiem czy to był stracony czas
Zdarzeń i chwil kilka co urodziło się w nas
Tak jak ten płomień ogniska tak i one zgasły
Uczucia,przyjaźń która zdolna zatrzymac czas wokół nas
Po wspomnieniach pozostał tylko popiół rozdmuchany przez wiatr
Też tak macie czasem przyjaciele?
Że po niektórych osobach pozostaje wam tylko wspomnienie?
Niszczące wszelką inną nadzieję
Miałem racje w kilku zdaniach
To wszystko zniknie będzie nie do poznania
Miłosc wypiera przyjaźń choc jedno bez drugiego istniec nie potrafi
Nadmiar jednego i drugiego może zabic

4456 wyświetleń
49 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!