Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koperta

pamięcią pożółkłe litery
w karcie skropione wyrazy
tęsknota nad krajobrazem
smutnego zachodu powiek

i ta herbata w szklance
słona od przesadzenia
i ta litera jedna
chłodna do powiedzenia

istota zmarłego krzyku
istotny jej koniec po burzy
darmo już piszę listy
do kraju tego z podróży.

3427 wyświetleń
41 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!