Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Pałka, zapałka, dwa kije,
Kto tylko udaje, a naprawdę kto żyje?
Kto się nie poddał, kto się zabije?
Kto już jest martwy, choć serce mu bije?

3707 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • Victoria Angel

    17 March 2023, 19:24

    Super wiersze, gratuluję. To poczucie humoru. :-))) Pozdrawiam. :-)))

  • nicola-57

    30 April 2015, 14:18

    interesujące pytania, zwłaszcza wers ostatni..., jestem za. Pozdr.