Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Łza duszy "

Palec Boży
Przeznaczenie
Walka o uczucie
Wewnętrzna
Pragnienie
Miłości
Z wiarą i nadzieją
W sercu
Być zagadką
Którą odgadnąć
Łatwo.....?
Nie...
Łatwo?
Suche łzy
Wypełniają duszę
A ja....tylko
Nadzieję mieć muszę
I mam...tylko
Niemy krzyk
Wydobywa się sam
Może Ty go usłyszysz
W swojej ciszy.

14.11.2020
09:03

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!