Menu
Gildia Pióra na Patronite

palcem po mapie

palcem po mapie
zwiedzać świat wyludniony
gdzie nie szumi morze
w sztormowej zagładzie
świat, który nie zna łez
ni ludzkiej niedoli
świat martwy, bezkształtny
rozgnieciony rolką od farby
zawieszony na ścianie
taki mały...

zignorowany.

4098 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
  • Bogdan Z

    28 July 2010, 18:28

    świetnie czyta się Twoje wiersze :)