Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inny wymiar miłości

Palcami rysuję mapę swych myśli
Muskając twą skórę niczym blade płótno

Dotykając twej duszy swą niematerią
Nakreślam kształt przenosząc go w pamięć

I wiem
że już bliżej ciebie nie da się być

Choć jesteśmy oddzielni to myślą złączeni
Pulsujesz energią na mojej frekwencji

Kochanie ty wiesz my nigdy nie umrzemy
Bo wymiar tej miłości ciał nie potrzebuje

A tam gdzie mieszkają dusze
Ciało już nic nie znaczy

Dedykuję: tobie, z którym fruwam w kosmosie

5921 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!