Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"Blues na pożegnanie\"

Pakuję mojego bluesa w kopertę i wysyłam do Ciebie.
List ten jest samotny i podarty,
dodam wystrzępione moje serce.
Pod znaczkiem ukryję kwaśny sen.
Odchodzę zanim Ty zostawisz mnie.
Nasz czas się skończył, minęło tyle dni...
a ja nie znam adresu... został tylko podarty list.

Kiedyś przyjdziesz i przeczytasz.
Dowiesz się jak bardzo kochałam
Jak tęsknotę na strzępy rwałam.
Usłyszysz jak śpiewałam o Tobie,
jak żegnałam Cię... żegnałam naszą miłość...:(

(Kolejny smutny blues....moja dusza kocha i śpiewa...czy ja się zatracam????) :((((((((((

28 160 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!