Menu
Gildia Pióra na Patronite

padła tama
zburzyła się ściana
cienka jak liść suchy
jesienny

podeptane krople
sama moknę
na ustach mam
uśmiech

krok ostatni
taki nieporadny
liczę słowa które
pozostały

liczę dni
zapominam sny
które jawą były
długo

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • Rikitikitawi

    22 October 2013, 23:49

    Sliiiiczne;)