Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Pada deszcz w środku mojego serca
i szumi wiatr w lesie mojej duszy,
a Ty pomimo niepogody,
uparcie rozpalasz ognisko miłości.

3092 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!