Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pachniesz mi tęsknotą
Z odrobiną głupoty
Cicho szepczesz ważne rzeczy
Mało ważne krzyczysz

Bujasz się
To tu, to tam
Nie pilnujesz
Czy Ci serce jeszcze bije

Budzisz się
Jest jak zawsze
I wierzysz, że masz co masz
Bo Ci świat to winien

Obudzisz się
I będziesz sam
Bo światu nic nie dałeś
I świat nic nie musi Ci dać

Będziesz tęsknił.

26 095 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących
  • wdech

    15 May 2016, 14:16

    jak uważa że świat mu coś winien
    to znaczy, że jeszcze się ślini

  • RozaR

    15 May 2016, 07:58

    Jak facet się buja to na pewno coś wypił ;-)