Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapach

Pachniesz jak rześki powiew wiosennego wiatru,
Twój dotyk rozpala we mnie ogień namiętności.
Twoje słowa są jak melodia, która kołysze moją duszę,
I wplatają się w nią jak magiczne wstęgi.

Twój uśmiech jest jak promień światła w mroku,
Rozjaśniający moje dni i dodający nadziei.
Twoje oczy są jak gwiazdy na nocnym niebie,
Roziskrzone blaskiem, który koi moje serce.

Twoje ramiona są moim schronieniem,
Gdzie czuję się bezpiecznie i kochany.
Twoje dotknięcie jest jak lekarstwo na moje rany,
Uzdrawiające moje dusze i podnoszące mnie z upadku.

Jesteśmy jak dwie rośliny, splecione swoimi korzeniami,
Wzmacniające się nawzajem i rosnące w harmonii.
Twój oddech jest jak zapach kwiatów w letni poranek,
Rozprzestrzeniający się wokół i ożywiający mój świat.

Nie potrafię przestać myśleć o Tobie,
Jesteś obecna w moich myślach i snach.
Twój głos brzmi jak muzyka, która mnie hipnotyzuje,
I nigdy nie mogę się od niej oderwać.

Tak więc pozwól mi dalej odkrywać,
Jak wiele jesteśmy w stanie stworzyć razem.
Twoja obecność jest dla mnie darem,
I nie mogę się doczekać, co przyniesie przyszłość.

Pachniesz ciepłem, miłością i przyjaźnią,
Twoje działania przynoszą radość i ukojenie.
Jesteś moją inspiracją i blaskiem w moim życiu,
Dziękuję za to, że jesteś.

31 303 wyświetlenia
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!