Menu
Gildia Pióra na Patronite

historia (nie)jednej filiżanki

pachnie snami i kawą
eteryczność poranków
kiedy pajęczą nicią
tkałeś mi z mgieł piosenkę

dziś mieszam słowa rzęsami
w sklejonej filiżance

zostawiam uśmiech na szybie
jeszcze będzie przepięknie...

137 933 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!