Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla J.

Pachnie deszczem,
Słońce prześwieca przez liście drzew,
Muska Twe włosy
Tak delikatnie...
W błękicie Twojego spojrzenia
Przeglądam się,
Widzę siebie...
W błękicie Twojego spojrzenia
Chcę utonąć,
Jak w morzu pełnym złota i pereł!
Jak w morzu pełnym miłości
Weź mnie w ramiona!
Bym zawsze mogła widzieć siebie
W Twym spojrzeniu!...

Jackowi

7006 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących