Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pachnie deszczem...

...

Pachnie deszczem i znów czuję Twój dotyk

jak niewidzialne ręce...

wiatr czesze mi włosy...

uśmiecham się i oczy mam zamknięte

krople deszczu malują na skórze

dotykam... dotykam Twoje ręce

gdy Ty szeptem mnie czarujesz...

i idę w ten sen... w tą nierealność i w te dźwięki...

wiatr na harfie gra... nasze tylko piosenki...

a Ty trzymasz mnie w tańcu

w tę jedną jedyną chwilę

jest noc... ta chwila i ja

i my jak wirujące motyle...

w tańcu uczucia nas dotykają

kroplami deszczu cichutko...

spadają... spadają...spadają...

Anita Steciuk

15 420 wyświetleń
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!