Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za Miłość!

Ów noc, tak idealna,
by wznieść toast.
Więc unoszę kieliszek.
Za Miłość! wołam.
I jednym haustem
wypijam truciznę.

1955 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!