Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Otworzyłam oczy
na zamknięty
w radości świat
oddałam się w pełni
pustej otchłani
współczesności

nieświadome kroki

zauroczona nicością
w sobie
przepadłam

ktoś wskazał mi
zakurzony strachem
dziennik

rozpada się
w dłoniach
czuję

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • Papużka

    18 May 2013, 07:21

    Wersy takie hym... dzisiejsze, na czasie, bardzo dobre...