Menu
Gildia Pióra na Patronite

Final y initio

Otworz okno na świat, nie wychodź
z domu. Świat nie odczuje braku
twoich kroków

Zamarznięte mdleją gesty,
na odległość metra.

Planeta wolniej odmierza czas
wirusem oddycha.

Przypomniał sobie Bóg
że człowiek próżny bywa

W pośpiechu stała się cisza

*koniec i początek

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!