Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwierasz przede mną serce
a ja spaceruję w nim
jak we mgle zaplątana.

Może to pomoże
a jeśli nie
to i tak się nie pogniewam.

Za dużo ciepła, by żałować
...i te ramiona
które objęły mnie nie raz.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • Albert Jarus

    8 January 2013, 16:50

    wymowne

  • słoneczniki

    8 January 2013, 14:48

    Urzekające...

  • Modrzak

    8 January 2013, 14:25

    cudowny

  • mercy

    8 January 2013, 14:07

    Dziękuję, miłego dnia! :)

  • agniecha1383

    8 January 2013, 14:05

    Jakie to ładne...pozdrawiam:)