Menu
Gildia Pióra na Patronite

Syndrom dni kolejnych

otwierasz oczy po nocy
skanujesz poprzedni dzień
karmisz od nowa myśli
tym co nie powinno
a zdarzyło się
zowu serce zakłuje
i ciężar obudzi duszę
po gramie
przez kilka dni
wylewasz żal
lub złość
aż głowa przerobi
przepracuje
odnajdzie sens

57 028 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!