Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

***
otwierasz mnie w słowach
w kolorze fiołków
bieli przebiśniegów
kołyszesz rytmem barw
codzienności

ulegam
zatapiam się w zapachu

- co może być piękniejsze
od muśnięcia
wiosny

39 428 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
  • 26 February 2023, 03:23

    U Marylki pięknie

    w sercu

    • Maryla S.

      26 February 2023, 10:38

      Staram się Damianie;) dziękuję.

  • Es van Guard

    25 February 2023, 13:01

    Piękniejsze?
    Kolejne muśnięcia... I tak do capo al fine...
    Ta Wiosna boska jest.
    Zupełnie jak Twój wiersz. 🌹🌹🌹

    Pozdrawiam S.

    • Maryla S.

      26 February 2023, 10:40

      Sławku, dziękuję za uroczy komentarz, też pozdrawiam 🌷

  • 25 February 2023, 11:33

    Typowy kobiecy banał.

    • Maryla S.

      26 February 2023, 10:43

      Życie składa się z banałów, nie zapominaj o tym.