Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alienacja

Otwieram oczy, stoję przed lustrem i widzę własny strach
Szukam wciąż tego co już posiadam
nieszczęśliwa w szczęściu tego świata
Zaplatana w czasoprzestrzeni własnej samotności.
Strach jest moim przyjacielem, to on otwiera wrota do alienacji
Proszę uratuj mnie i stań mu na drodze
zadbaj o ma egzystencję ludzkiej bytności

Jestem tak samotna w tłumie szczęścia przeklętej miłości...

Zatrzymaj mnie, jeśli chcesz mnie mieć
trzymaj mocno... proszę
Nie pozwól mi odejść i czuć się samotną
trzymaj tak mocno bym poczuła, ze żyje
nie puszczaj bo zginę....

Czuję pustkę głęboko w sobie
stoję już na rozstaju dróg
Miłości i Samotności
Co wybiorę zależy dziś od Ciebie
Nie pozwól mi proszę rzucić się w przepaść bezsilności
Wskaż mi ponownie drogę do szczęścia miłości,
trzymaj za rękę i prowadź tam gdzie odzyskam siebie
Patrz mi w oczy, obudź w nich iskrę nadziei
Bo jestem u kresu wytrzymałości

Zatrzymaj mnie, proszę złap mocniej
bo spadam coraz niżej w otchłań introwersyjnej bytności
trzymaj mocno...
bo zginę...

1097 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!