Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odautorski

Otwieram notes i głowę
Gubię się po uszy w sobie
Kreślę się grubą linią
Szkicuję ostro i szybko
Wyciągnięte ręce zatapiam w mlecznej mgle
Spijam ją kubki smakowe do ekstazy doprowadza niewiedza
Gdzie dojdę
Jaki będzie efekt końcowy

9826 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
  • Smoky Blue

    10 February 2018, 18:35

    Bardzo dziękuję za nieoczekiwany komplement. Miewam przebłyski. Pozdrawiam :)