Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 5 October 2020

***

otwieram się na ciszę
bezkresny las
szeleści we mnie jesienną porą

a ja słyszę tylko
twoje niecierpliwe ręce
gdzieś tam
w letnich krajobrazach

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących