Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwieram drzwi samodzielności
trudne wybory
i jeszcze trudniejsze
decyzje czekają ukryte
chcą ujrzeć światło za wcześnie

Nie spieszy mi się
ale wiem
że trzeba dorosnąć do wszystkiego...

14 714 wyświetleń
94 teksty
36 obserwujących