Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na słowo miłość.

(otwiera się we mnie nóż)
mam na sobie jeszcze smak
Twoich słów
kiedy mnie rozbierałeś
z moich
nie pamiętam już.

17 752 wyświetlenia
221 tekstów
63 obserwujących
  • .Rodia

    11 February 2019, 21:13

    chociaż coś tam się jeszcze otwiera
    nie pamiętam - to dobry zwrot

  • 3 February 2019, 21:17

    Połykanie ostrych przedmiotów, to nienajlepszy pomysł na niedobory żelaza. ;)
    Pozdrawiam. :))

  • 3 February 2019, 12:09

    nie mam już bułki z masłem
    ale mam chleb powszedni