Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Przyjaciel jest..."

Otwartą księgą
Sercem na dłoni
Wierszem...
Balsamem dla oczu
Wytchnieniem
Podobieństwem duszy
Zrozumienie bez słów
Bliskością, choć jest z daleka
Tyle Nas łączy
Jeden kierunek
Co Nas czeka...

Dla Ciebie Przyjacielu
15.01.2021
11:19

281 589 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!