Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ślady wspomnień

Otulona płaszczem marzeń
Codziennie zdejmuję buty
Naszych wydeptanych ścieżek
Zostawiam ślady
Kocham spacery kiedy moje myśli odpoczywają
Przy Tobie
Moje ręce mają na sobie zapach Twoich dłoni
Otulałeś mnie
Spojrzeniem dotykałeś mojego spojrzenia
Bawię się włosami
Wącham je
Odgarniam
I wraca wspomnienie „ Cudownie pachniesz ‘’
Mówiłeś
„Kocham Cię''
Nasze usta drżące od miłości
Szeptały sobie czule
Po śladach wspomnień
Drążę
Bo Ty to robiłeś…

Thebestkasiaa 31.07.2016

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Magosiaa

    31 July 2016, 20:41

    Wzruszyłaś mój słaby punkt....
    Pozdr.

  • Krisso

    31 July 2016, 19:33

    Przecudowny wiersz Kasiu :))))
    Miłego wieczorku :))))

  • Thebestkasiaa

    31 July 2016, 15:11

    Dziękuję :) :)
    Cris
    Chluby_kwiat_mowi_Drumphe
    Spokoju ducha...zewnętrznej radości... miłego dnia i pomyślności... :) :)

  • Chluby_kwiat_mowi_Drumphe

    31 July 2016, 00:59

    Łzy napłynęły mi do oczu. Dziękuję

  • Cris

    31 July 2016, 00:56

    Pięknie zapisane miłe wspomnienia.
    Pozdrawiam Thebestkasiaa :)