Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękno Twego serca...

...Otulona w wieczorny szal gwiazd niczyich
spoglądam tam
daleko
W magiczne miejsce
magiczny zakątek
przestrzeń
czas
która uchwyciła moją dłoń
duszę
serce
Zamykam oczy
tak Jestem
Jesteś
chłonę Twój zapach
Zatopiona w ciszy
przywołuję Twoje stalowe spojrzenie
Dotykasz w całości
pozostawiając ślad
ust
aksamitnych
Tonę
Ból przeszywa wszystkie płaszczyzny ciała

http://www.youtube.com/watch?v=wwNvm4h8-Co

"upuściłam serce i patrzyłam jak spada
odnalazłam Ciebie aby zgubić siebie"

z listu 25.11.2012

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących
  • 10 September 2014, 18:51

    Wybacz półroczne opóźnienie, wiersz ... cóż... robi wrażenie, silne! Potrafisz się przekazywać..
    nie wiem, jak mogłam 'To' przeoczyć , wpadam raz na kilka dni, obserwuję ludzi, bardziej ich myśli, świetne studium osobowości, często talentów. Pisz! Pięknie to robisz.
    Zwyczajowe, ale wyjątkowe pozdrowienia. A.

  • AMA

    12 January 2014, 21:44

    super:)

  • prohibitum amor

    12 January 2014, 20:10

    W stalowym spojrzeniu.. wciąż zieleń odbita
    W myślach dotyka...ślad zostawiając...

  • Czinka

    12 January 2014, 20:05

    Ładny i romantyczny wiersz

    pozdrawiam:)

  • prohibitum amor

    12 January 2014, 19:21

    rumienie się...
    gdyż nie jestem z tych co władają pędzlem pisarskim...
    to miłe,dziękuje ....
    pozdrawiam:)

  • Janya

    12 January 2014, 19:17

    Ujął mnie.. Piękny wiersz..
    Pozdrawiam;))

  • prohibitum amor

    12 January 2014, 18:46

    dziękuje i pozdrawiam

  • krysta

    12 January 2014, 18:22

    pięknie...
    pozdrawiam