Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pocałunek

Otulona niewidzialnym płaszczem
złożyła pocałunek na Jego szyi.
Wystraszył się chłodu,
który ogarnął jego ciało.
Spróbowała jeszcze raz,
delikatniej i wolniej.
Nie zrozumiał jej intencji.
Odszedł.
Ściągnęła okrycie.
Śmierć, która kochała-
Wiedziała, że go zabiła
Choć wcale tego nie chciała.

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!