Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Otulona ciszą
Niczym ciepłą kołdrą
Zamykam niecierpliwie oczy

Minuty w klepsydrze niepewności
Pachną ciężarem żelaza

8833 wyświetlenia
147 tekstów
5 obserwujących