Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo za życia ❤️

Otul mnie swoim oddechem
Daj sercu się nasycić
Słów Twych melodią
Niechaj we mnie stworzą symfonię
Co do duszy
Niby kropla wody spłynie
Bo dusza moja jej pragnie
Niby trawa po nocy ciemnej
Rosy spragniona
Dotknij mnie swoją skórą
Niech nasze się połączą ciała
Jak deszcz się łączy w potok
Co rzekę w końcu tworzy
Z innymi splatając swe wody
Uśmiech mi podaruj choć jeden
Niby słońca promień
Co dni rozświela nasze
By żyć mogło wszelkie stworzenie
Bądź jak otchłań
W którą wpadnę
Bo w Tobie chcę na zawsze przepaść
Jak ziarno w ziemi ginie
By stokrotne
Wydać plony
Tak ja chce umrzeć
Odciąć co złe w mym życiu
By na nowo zrodzona u Twego boku
Nowe rozpocząć życie
Wyrwij mnie z prochu ziemi
Swym sercem i miłością
Niech raz wzlecę
U Twego boku
Niebo przeżywając za życia.

Thebestkasiaa 14.09.2016

https://www.youtube.com/watch?v=z_Hho3ktm_w

5651 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    23 October 2016, 00:15

    Tyle pragnień- ładnie...pewnie spełniasz się i dlatego długo nie ma Cię...
    pozdrawiam Kasiu gdziekolwiek jesteś :)

  • veraikon

    22 October 2016, 22:59

    Komentarz z innej beczki. .. masz piękny uśmiech :)

  • Krisso

    15 September 2016, 00:17

    Czytam w zachwycie Kasiu :)))) Nieba dla Ciebie :)))))
    Miłego wieczoru :))))