Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz

Otuliłam me myśli
wspomnieniem o Tobie,
by nie czuły się samotne.
Zamknęłam słowa w moich dłoniach,
by wypełnić ciszę.
Ukołysałam marzenia do snu,
by śniły o swym spełnieniu.
Schowałam pragnienia do drewnianej szkatułki,
by nie ujrzały więcej świata.
A miłość do Ciebie oprawiłam w ramkę
i zawiesiłam na ścianie.
Na pamiątkę.
- gosiag

5830 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!