Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alabastrowe uniesienia...

Otuleni w jedwabne prześcieradło
pachnący... afrodyzjakami.
Prężą się z rozkoszy patrząc w oczy
jedno drugiemu... z pożądaniem.

Oto zaślubiny ciała z ciałem.
Z ust ulatują westchnienia zachwytu
pomiędzy kocham z obydwu stron
napiętych mięśni... w uściskach.

Dwoje kochanków oddanych sobie
tworzących rzeźbę doskonałą.
Choć to tyko alabaster zdobiący kominek
to... przywołuje wspomnienia.

55 168 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!