Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty....

Otulasz mnie słowem ciepłym
spojrzeniem łagodzisz ból
dotykiem rozpalasz zmysły
wypełniasz po brzegi pustkę
czy można więcej
czy można bardziej
spełnieniem jest z tobą być
wtulać się w ciepłe ramiona
słuchać bicia serca
a potem brzegiem morza iść
byle razem
dłonie stykają się subtelnie
stopy przeczesują piasek
oddech niespokojny
a jednak miarowy
stabilizujesz mnie
miarkujesz miłość
by nie oszaleć
a ta przecież wszystkim jest
i niczym bez ciebie
po prostu bądź ...zawsze
na zawsze

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!