Menu
Gildia Pióra na Patronite

kilka słów na dobranoc

otulam się
nocną porą marzeń
z nitek babiego lata
utkanym szalem

tak bardzo bym chciał
oddychać dla ciebie
budzić cię o świcie
szeptem słów miłości

w blasku gwiazd
szukam wytchnienia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!