Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otula mnie delikatny szal tęsknoty
Moja cisza bezimienna płacze
Pewnie nigdy Cię nie zobaczę
Nie potrafisz rozpoznać jej
Narcyzem się zwiesz - to taki zwierz?
Dobrze znam imię Twe
Gatunek chyba też
Ssak - to zwierz
Homo sapiens rozumny (za)bardzo
Rodzina człowiekowatych i ma braki?
Cisza bezimienna i jej obraz taki...
Pewnie też posiada braki
Nie jesteśmy idealni
I tak 79 lat przed Nami
Póki serce bije - póki kochamy - Trwamy

13.09.2021
17:54 - 17:56

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!