Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochanka

otul mnie
ciszą twych snów
daj spojrzeć
za swą kotarę
zimną poświatą latarni
oświetl drogę

nie mów dobranoc
pocałuj tylko
ciepłym podmuchem
(dla ciebie te okno otwarte)

widzisz ?
uśmiecham się
szczelniej okryj mnie

i zgaś latarnie ...

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • dzieńświstaka

    3 March 2014, 00:16

    słowa, jakie odczuwam dziś, sam w sobie :)